Bakaláři

Adventní koncert 2023

Adventní koncert v kině Luna byl velmi nenuceným spojením vánoční atmosféry a hudby. Mladší i starší žáci ze ZŠ Volgogradská a nejmenší děti z MŠ Pastelka vystoupili s velkým nadšením, přinesli do sálu živou vánoční atmosféru.  

Jejich vystoupení bylo skvělým zážitkem pro všechny, kteří sem zavítali poslechnout si vánoční melodie. V sále kina panovala úžasná atmosféra. Výkony účinkujících, ať už předvedli recitaci, zpěv či taneček, byly vždy okamžitě odměněny nadšeným potleskem rodičů, prarodičů a dalších diváků.  

Tento koncert dal mnohým divákům nejen možnost zapomenout na starosti všedních dní, ale také možnost vidět, čemu všemu se děti pod správným vedením mohou naučit, co mohou předvést a co dokáží. Všichni přítomní si tak mohli uvědomit, že hudba dokáže lidi spojit, dokáže rozdávat radost, šířit porozumění a lásku. A to zcela beze sporu k vánoční atmosféře patří.  

Děkujeme všem dětem a jejich učitelům za zdařilá vystoupení. Dík samozřejmě patří všem, kteří nás svou účastí podpořili. A v neposlední řadě nelze nepoděkovat také zaměstnancům kina a panu Ševčíkovi, který se postaral o zvukovou kvalitu jednotlivých vystoupení.