Bakaláři

Valentýnská party

Ve čtvrtek 17.2.2022 se družinové děti zúčastnily Valentýnské party. Akce se konala ve školní jídelně, kde byly pro děti připraveny soutěže, hudba i sladké odměny. Pro valentýnskou party jsme zvolili soutěžní disciplíny, při kterých děti soutěžily v párech.

První párovou disciplínou byl tanec s héliovými balónky mezi čely. Do finále se protančili Gabriela Pavlíková se Stanislavem Slezákem. Při druhé soutěži měly páry za úkol provléct co nejrychleji šňůrku s korálky přes všechny čtyři horní končetiny. V této soutěži zvítězili Nikola Gergely a Štěpán Ostrožný. V další disciplíně musely páry překonat připravenou trasu, ale při běhu k sobě byla dvojice připoutána gumovým pásem. Nejrychlejším párem se stali Tereza Palčová a Jáchym Zálešák. Poslední párovou disciplínou byl tanec na podložce, kterou musel pár při každém zastavení hudby přeložit na polovinu. Vítězným párem, který ani na chvíli neopustil svou podložku, byli Denisa Reichlová a Filip Linhart. Všem vítězům gratulujeme a děkujeme všem dětem, které se naší společné akce zúčastnily radostně.

Velké poděkování patří panu Ulrychovi (tatínek Jakuba Ulrycha,3.B), který nám jako sponzorský dar věnoval sladké odměny, na kterých si všechny děti pochutnaly.

Odkaz pro všechny fotky z akce: https://sdvolgogradska.rajce.idnes.cz/Valentynska_party_SD/